Bioscoop De Muze Noordwijk voor de gala première 20 november 2016

Posted on

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Het Nederlands Film & Acteer Weekend 2016 zijn gala première in bioscoop De Muze gaat beleven. De bioscoop is voorzien van de beste projector & geluid met een klassieke bioscoopzaal. Op de foto’s kan je zien hoe de zaal en bioscoop eruitzien. We hebben ongeveer 250 stoelen in de losse verkoop en mochten er meer mensen willen komen draaien we de voorstelling twee keer met cast en crew erbij natuurlijk. De kaartverkoop starten we in oktober om iedereen die zich in schrijft een kans op kaartjes te geven. De kosten zullen net als vorig jaar €5,- per persoon bedragen en voor de cast & crew is het natuurlijk gratis. De tijden volgen nog in verband met planning en post productie schema. Onze grote dank gaat uit naar Natasja Heemskerk Directeur van De Muze in Noorwijk en haar team vrijwilligers dat onze film première in De Muze mogen houden.

De Muze logo_site                            Bioscoopzaal De Muze Noordwijk 2016