Partners & sponsoren

Hieronder kan je zien wie er ons helpen het Nederlands Film & Acteer Weekend mogelijk te maken:

Logo CineMec Kleur - klein

CineMec Utrecht verzorgt onze rode loper première 22 november van 14:00 tot 16:00! Wij willen Gerben Kuipers & Vivian Vaandrager bedanken voor de hulp om dit mogelijk te maken.

1380486_599703733422585_322069239_n

Voor de verkoop van de première kaarten in de CineMec bioscoop Utrecht.

Via deze link kan je de première kaarten bestellen:                                                                Kaarten exclusieve premiére NFAW

logo-metaal-kathedraal

De Metaal Kathedraal Utrecht onze workshop & locatie waar we gaan filmen.

Camalot-logo-Highenddigital-cinema_W440px

Camalot film apparatuur verhuur Amsterdam heeft ons gesponsord met de allerbeste professionele Sony camera sets en overige apparatuur om de films mee te maken.

LogoUnited_groot

United Broadcast Facilities sponsort onze reporter camera’s waar wij het weekend mee vastleggen.

Herrieboederij

De Herrieboederij in Duivendrecht is al jaren onze leverancier van audio opname apparatuur die ons weekend de beste microfoons en zenders levert wij zijn erg blij met de bijdrage van de Herrieboederij.

Logo Kleuro

Meer Verf voor je Euro Altijd Kleuro.nl! Voor de grootste online verfshop www.kleuro.nl maakten wij een geweldige commercial begin van dit jaar. Kleuro sponsort ons weekend door een gedeelte van de catering kosten te betalen. Onze dank naar Reinier, Emiel, Joseph en Annemieke en de andere Kleuro medewerkers is daarom groot! Dus heb je verf nodig? www.kleuro.nl de beste en goedkoopste online verf shop en voor 23:30 besteld de volgende dag in huis.

Goof_zwart goed

Goof de Koning de Director of Photography van al onze films verzorgt de workshop camera techniek en stuurt zijn team van 11 ervaren camera mensen aan om samen met de leerlingen de mooiste films op het witte doek te krijgen.

logo mixtransfer

Mixtransfer – Marco Trappenburg, zonder geluid geen film. Marco is meester sounddesigner en engineer voor o.a. Down with Johnny de Mol, Chantal blijft Slapen, The Voice Kids en alle films en projecten van Global Film Factory.

-0-280-280-b-LogoCinelicht_0

Cinelicht – Jan van Galen is de film licht expert die ook bij ons Film & Acteer weekend de schijnwerpers op de acteurs laat schijnen.

Rentagrip

Rentagrip – Eric van der Heiden is onze partner in het verzorgen van de mooiste crane en rider shots met zijn grip apparatuur.

boemanfx_logo_big

Boeman FX – Ruben & Luc verzorgen met hun grafische video kunsten de special effects en intro en aftitelingen voor ons Film & Acteer Weekend.

En wij willen hierbij ook de casting bureaus bedanken die ons hebben geholpen alle jongeren te bereiken:

logo zaza kindercasting

Martha Mojet kindercasting                logo moeder Anne casting