Inschrijven voor 2e Editie NFAW 2016

Als vervolg op een geslaagde en spannende 1e Film & Acteer Weekend weten we dat iedereen wacht op de 2e Editie Nederlands Film & Acteer Weekend met als thema De Droomtrein. We gaan een film treinreis beleven door tijden en plaatsen. Workshops voor technische kant wordt uitgebreid van Cameraman, editors met een workshop geluids man en of vrouw. We draaien onze film op zaterdag 19 november en die we dan gewoon op zondag avond in gala première laten gaan. We hebben wel besloten dat we maximaal 60 deelnemers kunnen toelaten dus iedereen inschrijven met deze inschrijf formulieren (word & pdf) stuur ze snel terug via de email (foto met alle gegevens van het formulier is ook goed) 

Inschrijf formulier Nederlands Film & Acteer Weekend 2016.word

Inschrijf formulier Nederlands Film & Acteer Weekend 2016.pdf

Heel belangrijk!

Iedereen verdient een kans en je hoeft niets te kunnen behalve heel graag iets willen. Wie je ook bent als jij met ons mee wil doen geef je dan op en ga met ons op een film reis mee en leer films maken met de beste professionals van Nederland. 

Kaarten voor de gala première op zondagavond 20 november in De Muze in Noordwijk zullen we de kaart verkoop binnenkort starten (we hebben een mega zaal dus geen zorgen) de kaartjes zullen €5,- kosten en deelnemers en crew zijn natuurlijk gratis. 

 

NFAW LOGO (1200)