NFAW 2016

NFAW sponsors
In 2015 gingen wij een avontuur aan waarvan wie niet zouden vermoeden hoeveel jongeren daar op zaten te wachten…
We waren met velen ruim 100 deelnemers en 40 mensen van de crew waarmee we een geweldig weekend hebben beleefd.

Een 2e editie kan dan ook niet uitblijven en we gaan dit keer het weekend anders aanpakken we maken niet allemaal 1 losse film zoals NFAW 2015 maar we gaan voor 1 film met maximaal 60 deelnemers.

We zetten hoog in want ook dit keer gaan we alle film wetten tarten door op zondag avond onze film in première te laten gaan in een grote bioscoopzaal met de beste projector op giga scherm.
Zaterdag 19 november gaan er dus 60 jongeren tussen de 12 en 18 jaar onder leiding van professionele acteurs en vakmensen uit de Nederlandse film wereld. We gaan voor kwaliteit zoals iedereen kent van ons productie bedrijf Global Film Factory.

Een Nederlands Film & Acteer Weekend is een mega project en uitdaging voor ons team van dit keer 30 professionals om dit voor elkaar te krijgen. Een film met 48 acteurs 6 cameramensen 6 regisseurs (deelnemers) inclusief originele muziek, titels en aftitelingenen een making-off van de hele dag!

Deze film treinreis gaat weer heel spannend worden maar zeker ook weer lukken!
Wij organiseren het Film & Acteer weekend om iedere jongere zijn passie & dromen te laten beleven.

Ben je klaar voor het avontuur?

Of wil je beelden foto materiaal of video materiaal ontvangen van de zaterdag en of zondag?

Laat het ons even weten!

 
Anouk Briefjes
Hans van der Hulst
Team Nederlands Film & Acteer Weekend
T 071 5724750
Het Nederlands Film & Acteer Weekend is een initiatief van Global Film Factory bekend van o.a. Ruben (anti pest film), Plakband en Dansen op de Vulkaan. Global Film Factory maakt sociaal maatschappelijke producties voor en met jongeren die de wereld een beetje meer glans geven.